Over ons

CCLA

Wie zijn we?

De workshops worden in een eigen cosy ruimte georganiseerd. Belinda werkt met een beperkt aantal deelnemers om iedereen van voldoende hulp te kunnen voorzien. Het doel is niet enkel om zelf verse pasta te leren maken, maar ook om tijd voor jezelf te nemen.

WAT IS HET NUT OM ZELF PASTA TE MAKEN?

Pasta maken is helemaal niet moeilijk. Je eigen verse pasta smaakt zoveel lekkerder. Niet alleen omdat je het zelf gemaakt hebt, maar ook omdat je er zoveel liefde insteekt.
Door met je handen te werken en je te focussen op je eigen creaties, ontwikkel je onbewust rust en stilte in je hoofd. Zie het als een “date” met jezelf. Laat je leiden door je intuïtie en verbeeldingskracht. Uiteraard met professionele begeleiding, tips & tricks.

Heb je een eigen locatie en/of een grotere groep? Geen probleem, de workshop kan ook op jullie locatie georganiseerd worden. ( een teamevent bijvoorbeeld)

Aanbod van Colourful Creative Little Artista :

 

  • workshops koken / pasta
  • pasta op maat voor jouw feestje
  • teamevents
  • workshops op verplaatsing
  • pasta coaching (one on one)

 

Heb je zin in een pastafeestje, een teamevent of een workshop op jullie locatie? Niet twijfelen en stuur ons een mailtje met de beschrijving wat jullie exact wensen en we bezorgen zo snel mogelijk een prijsindicatie.

 

 

CCLA

Wie ben ik?

Leer de kunst van verse pasta maken met gediplomeerde Belinda Van der Kelft aka Colourful Creative Little Artista.

Als creatieve chef en lifecoach houdt ze van uitdagingen en staat ze open om nieuwe dingen te leren.
Gedurende vijftien jaar baatte ze haar eigen pizzeria uit, waar ze met liefde en plezier achter het fornuis stond en zelf verse pizza’s bakte.

De laatste jaren deed ze veel ervaring op in verschillende sectoren en behaalde ze enkele coachingdiploma’s.

Evenwel liet het maken van verse pasta, het experimenteren met pasta in allerlei vormen en hoedanigheden haar niet los.
Vandaag combineert ze beiden. Zowel pasta- en kookworkshops als pastacoaching is haar passie.

Als pastadesigner heeft ze zich dan ook toegelegd op het perfectioneren (never ending story) van haar pasta’s en wil dit met veel passie en liefde delen met jouw.

VERSE PASTA, ZO LEKKER, EN VANAF NU MAAK JE DIT ALTIJD ZELF!!!!!