Workshop GO BASIC 1
6 / 6 plaatsen vrij
Datum en tijdMaandag 10 februari om 18:30
Duurtijd3u
LocatieRauwelkoven 48, 2440 Geel
Inschrijvingsgeld€78 p.p.
DeelnemenGO BASIC 1 (vegan kan ook)
duurtijd: circa 3u
van 18:30u tot 21:30u
We maken 600 gram (circa 6p) superlekkere verse eierpasta. Een vegan variant is ook mogelijk.
Verschillende bloemsoorten worden besproken en we werken steeds met de beste kwaliteit.
Tijdens deze workshop maken we klassieke lasagnebladen en leren we lamineren met verse bio bloemen, kruiden, …
De gemaakte lasagnebladeren zijn de basis voor de tagliatelle, de papperdelle en voor het maken van verschillende geplooide vormen.
Farfalle, Rigatone, sorpressa’s, … maken wordt vanaf nu kinderspel.
Uw zelfgemaakte verse pasta kan onmiddellijk gekookt, ingevroren of gedroogd worden.
INBEGREPEN IN DEZE WORKSHOP
- begeleiding en hulp, de tips en de tricks
- gebruik van al het materiaal +schort
- alle nodige ingrediënten voor de workshop
- koffie, thee, water en snacks
- QR-code voor het recept
- alle zelfgemaakte pasta in een handige meeneemdoos
- opkuis en afwas achteraf
Deze workshop is toegankelijk vanaf een leeftijd van 14 jaar.
Schrijf je in voor onze workshop
6 / 6 plaatsen vrij
Datum en tijdMaandag 10 februari om 18:30
Duurtijd3u
LocatieRauwelkoven 48, 2440 Geel
Inschrijvingsgeld€78 p.p.
Deelnemen